Kabinet garing kanggo Kripik Integrasi
  • Kabinet garing kanggo Kripik IntegrasiKabinet garing kanggo Kripik Integrasi
  • Kabinet garing kanggo Kripik IntegrasiKabinet garing kanggo Kripik Integrasi
  • Kabinet garing kanggo Kripik IntegrasiKabinet garing kanggo Kripik Integrasi
  • Kabinet garing kanggo Kripik IntegrasiKabinet garing kanggo Kripik Integrasi
  • Kabinet garing kanggo Kripik IntegrasiKabinet garing kanggo Kripik Integrasi

Kabinet garing kanggo Kripik Integrasi

Climatest Symor® nyedhiyakake lemari garing tingkat dhuwur, kanthi rega kompetitif kanggo kripik terpadu, Kabinet Kering Elektronik, lan Kabinet Kotak Kering Kontrol Kelembapan.

Model: TDU1436BFD-6
Kapasitas: 1436L
Kelembapan:<3%RH Automatic
Rak: 5 pcs
Werna: Biru Tua, aman ESD
Ukuran interior: W1198 * D682 * H1723 MM
Ukuran njaba: W1200 * D710 * H1910 MM

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor®  Kabinet Kering kanggo Kripik Terpadu digunakake kanggo nyimpen komponen elektronik, kayata sensor, PCB, IC, lan bahan logam mentah ing produksi kanggo nyegah panyerepan kelembapan uga karat lan oksidasi. Kabinet panyimpenan garing elektronik uga digunakake kanggo garing lan nyimpen serat optik kayata microlenses WDM, CCD, lan sensor gambar solid-state.


Spesifikasi

Model # karo F: ESD fungsi aman, werna biru peteng.

Model # tanpa F: Ora ana fungsi aman ESD, werna putih.

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDU320BD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU320BFD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU435BD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU435BFD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU540BD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU540BFD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU718BD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU718BFD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU870BD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU870BFD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU1436BD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100


Kabinet garing kanggo Kripik Integrasi: Fitur

● Adopts +/-2% RH dhuwur-akurasi Swiss diimpor asor & sensor suhu.

● Kanthi fungsi memori, ora perlu nyetel maneh sawise mati daya.

● Unit garing sing kuat kanthi umur layanan +15 taun.

● Low asor kabinèt panyimpenan garing, dehumidify ICs lan nyegah mikro-retak.

● Castors Universal karo rem, ESD aman.


Kabinet panyimpenan asor kurang: Desain

● Desain modul: Kabinet panyimpenan asor kurang nganggo desain modul independen. Saka spare parts cilik kanggo tampilan digital, sistem kontrol, lan unit pangatusan, saben modul bisa diganti, nggawe pangopènan gampang lan nambah efficiency pangopènan.

● Desain ramah lingkungan: Lemari garing kanggo chip terpadu bisa diupgrade, lan modul garing lawas bisa dikirim maneh menyang pabrik asli. Mulane, mesin ora bakal dadi lungse lan ora ngasilake polusi sampah. Urip layanan lemari pengering elektronik bisa tahan luwih saka 15 taun.

● Desain fleksibel: Sadurunge tuku, pelanggan bisa nambah opsi, kayata weker buzzer over-kelembapan, data logger, weker buzzer mbukak lawang, lan lampu sumunar telung werna menyang kabinet pangatusan. Desain fleksibel nyedhiyakake pilihan sing luwih efisien kanggo para pelanggan.


Kepiye cara nggunakake lemari garing kanggo chip terpadu produksi SMT?

Nalika ngrakit komponen menyang Papan sirkuit dicithak (PCB), paket IC mbukak ing lingkungan suhu dhuwur, nglacak Kelembapan lumebu menyang komponen dening panyebaran, lan Kelembapan digunakke ngembangaken cepet nang, kang nyebabake karusakan, kayata Gagal kabel. , brondong lan mikro-cracking, malah retak kanggo lumahing, cacat iki ora gampang kanggo ngeweruhi ing tataran awal, pangopènan troublesome lan malah sampah Déwan, iki siro, masalah potensial kudu mlebu menyang pasar, banjur produk fakultas. bali lan sambat.

Standar IPC / JEDEC J-STD-033 nemtokake "Standar kanggo Penanganan, Pengepakan, Pengiriman lan Panggunaan Piranti Gunung Sensitif Kelembapan / Reflow.", mbutuhake panyimpenan kelembapan sing sithik kanggo komponen sensitif kelembapan.


Climatest Symor® lemari garing kanggo Kripik terpadu bisa mbusak Kelembapan saka komponen elektronik, lan cepet ngreset urip lantai, bantuan sing soyo tambah pabrik ngatasi masalah mikro-retak lan nambah efficiency produksi, karo investasi cilik lan ngasilake gedhe. Urip layanan saka lemari panyimpenan sing dikontrol kelembapan yaiku +15 taun, lan desiccant bisa regenerasi, ora perlu diganti, lan meh ora mbutuhake pangopènan.


<3%RH seri kacepetan dehumidifying:

Ing sekitar 25 derajat C, asor 60% RH, mbukak lawang 30 detik lan banjur nutup, asor bakal waras kanggo <3% RH ing 30 menit, ndeleng grafik ing ngisor iki:


Kabinet garing kanggo Kripik Integrated: kauntungan

Aplikasi: Kanggo pabrik pemasangan komponen elektronik.

● Kabeh model njaga <3%RH.

● Macem-macem jinis lemari kanggo pilihan sampeyan.

● tundhuk karo Pedoman IPC/JEDEC J-STD 033D.

● Selaras karo peraturan ISO, dilengkapi fungsi pangeling-eling kalibrasi.

● Koefisien aman ESD tundhuk karo Standar IEC-61340-5-1(ESD).


Kita nyedhiyakake lemari garing kanggo solusi chip terpadu ing industri ing ngisor iki:

  • Produksi elektronik

  • Semikonduktor

  • Farmasi

  • Laboratorium

  • Penerbangan

  • militèr


FAQ

P: Apa masalah umum sing dilapurake dening pangguna?

A: Ora, bisa dipercaya tanpa masalah umum.


P: Kepiye carane nyelarasake setelan kelembapan?

A: Kita calibrate sadurunge ex-pabrik, sensor long-term drift <0.25 saben taun, ana setelan offset ing controller kita, pls hubungi kita kanggo panuntun dhumateng.


P: Kepiye carane ngganti unit dehumidifying?

A: Umur unit dehumidifying yaiku +15 taun, dipasang ing lemari panyimpenan garing kanthi sekrup, gunakake obeng kanggo ngganti, gampang dioperasi.


P: Produk apa sing dilarang disimpen ing lemari pengering elektronik?

A: Produk sing gampang kobong, mbledhos lan korosif.


P: Apa ana bagean sing bisa diganti?

A: Ora consumables, ora perlu ngganti.


P: Apa biasane kabinet mlaku terus?

A: Ya, lemari pangatusan digunakake kanggo panyimpenan tanpa gangguan jangka panjang.


Kanggo rincian liyane babagan lemari pangatusan panyimpenan kelembapan sing kurang, bukak situs web kita www.climatestsymor.com, utawa ngirim email menyang sales@climatestsymor.com. Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa lan sambutan bisa kerjasama.



Hot Tags: Kabinet Kering kanggo Kripik Terpadu, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept