Kabinet garing kanggo Panyimpenan Kripik Elektronik
  • Kabinet garing kanggo Panyimpenan Kripik ElektronikKabinet garing kanggo Panyimpenan Kripik Elektronik
  • Kabinet garing kanggo Panyimpenan Kripik ElektronikKabinet garing kanggo Panyimpenan Kripik Elektronik
  • Kabinet garing kanggo Panyimpenan Kripik ElektronikKabinet garing kanggo Panyimpenan Kripik Elektronik
  • Kabinet garing kanggo Panyimpenan Kripik ElektronikKabinet garing kanggo Panyimpenan Kripik Elektronik
  • Kabinet garing kanggo Panyimpenan Kripik ElektronikKabinet garing kanggo Panyimpenan Kripik Elektronik

Kabinet garing kanggo Panyimpenan Kripik Elektronik

Climatest Symor® nyedhiyakake lemari garing kanthi rega kompetitif kanggo panyimpenan chip elektronik, ESD Safe Humidity Control Electronic Dry Cabinet

Model: TDU1436BFD-4
Kapasitas: 1436L
Kelembapan:<3%RH Automatic
Rak: 5 pcs
Werna: Biru Tua, aman ESD
Ukuran interior: W1198 * D682 * H1723 MM
Ukuran njaba: W1200 * D710 * H1910 MM

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Kabinet garing kanggo panyimpenan kripik elektronik nyedhiyakake atmosfer asor kanggo nyimpen elektronik sing sensitif kelembapan, nyegah masalah kaya teyeng, oksidasi, lan kegagalan listrik sing disebabake dening infiltrasi kelembapan. Kabinet pangatusan utamane digunakake ing pabrik pemasangan permukaan, lan uga kanggo panyimpenan serat optik, kayata CCD, lensa mikro kanggo WDM, lan sensor gambar.


Spesifikasi

Model # karo F: ESD fungsi aman, werna biru peteng.

Model # tanpa F: Ora ana fungsi aman ESD, werna putih.

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDU320BD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU320BFD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU435BD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU435BFD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU540BD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU540BFD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU718BD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU718BFD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU870BD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU870BFD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU1436BD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100


Kabinet garing kanggo panyimpenan Kripik elektronik: Desain

● Desain modul: Saben modul bisa diganti kanthi individu.

● Desain ramah lingkungan: Modul lawas bisa dicopot lan dikirim maneh menyang pabrik asli kanggo diganti.

● Desain fleksibel: Pelanggan bisa milih opsi, kayata weker buzzer over-kelembapan, data logger, weker buzzer mbukak lawang, lan lampu sumunar telung werna.


Kabinet garing kanggo panyimpenan Kripik elektronik: Fitur

● Gunakake +/-2% RH suhu tliti dhuwur lan sensor asor diimpor saka Swiss.

● Kanthi fungsi memori, ora perlu ngreset sawise mati daya.

● Desiccant kuat kanthi umur layanan luwih saka 15 taun.

● Low-asor kabinèt panyimpenan garing kanggo dehumidify IC lan nyegah mikro-retak.

● Casters Universal karo rem, anti-statis.


Kepiye kabinèt garing kanggo panyimpenan kripik elektronik ditrapake kanggo produksi SMT?

Nalika ngumpulake komponen menyang Papan Sirkuit Cetak (PCB), paket kasebut katon ing lingkungan suhu sing dhuwur, nglacak kelembapan kanthi gampang mlebu ing komponen kanthi difusi, kelembapan sing diserep kanthi cepet nggedhekake, iki nyebabake kerusakan, kayata gagal kabel, brondong. lan mikro-cracking, malah retak kanggo lumahing, cacat iki ora gampang kanggo ngeweruhi ing tataran awal, pangopènan troublesome lan malah sampah Déwan, Iku wigati sing iki siro, masalah potensial lumebu ing pasar, banjur fakultas. produk bali lan complains.

Standar IPC / JEDEC J-STD-033 nemtokake "Standar kanggo Penanganan, Pengepakan, Pengiriman lan Panggunaan Piranti Gunung Sensitif Kelembapan / Reflow.", mbutuhake panyimpenan kelembapan sing sithik kanggo komponen sensitif kelembapan.


Climatest Symor® lemari garing otomatis mbusak Kelembapan saka komponen elektronik, lan cepet ngreset urip lantai, mbantu lumahing soyo tambah pabrik ngatasi masalah mikro-retak lan nambah efficiency produksi, karo investasi cilik lan ngasilake gedhe. Urip layanan saka kabinet pangatusan yaiku +15 taun, lan desiccant bisa regenerasi, ora perlu diganti, lan meh ora mbutuhake pangopènan.


<3%RH seri kacepetan dehumidifying:

Ing sekitar 25 derajat C, asor 60% RH, mbukak lawang 30 detik lan banjur nutup, asor bakal waras kanggo <3% RH ing 30 menit, ndeleng grafik ing ngisor iki:


Kaluwihan

● Kabeh model bisa njaga <3%RH otomatis
● Wide sawetara saka lemantun garing karo ukuran beda kanggo pilihan
● Sesuai karo standar IPC/JEDEC J-STD-033
● Dehumidifying komponen semikonduktor kanggo nyegah popcorn / micro-cracking
● Pilihan kaya over-kelembapan weker buzzer, mbukak lawang weker buzzer, data logger
● ESD aman, garansi rong taun


Aplikasi

  • Produksi elektronik

  • Semikonduktor

  • Farmasi

  • Laboratorium

  • Penerbangan

  • militèr


FAQ

P: Apa masalah umum sing dilapurake dening pangguna?

A: Ora, bisa dipercaya tanpa masalah umum.


P: Kepiye carane nyelarasake setelan kelembapan?

A: Kita calibrate sadurunge ex-pabrik, sensor long-term drift <0.25 saben taun, ana setelan offset ing controller kita, pls hubungi kita kanggo panuntun dhumateng.


P: Kepiye carane ngganti unit dehumidifying?

A: Umur unit dehumidifying yaiku +15 taun, dipasang ing lemari panyimpenan garing kanthi sekrup, gunakake obeng kanggo ngganti, gampang dioperasi.


P: Produk apa sing dilarang disimpen ing lemari pengering elektronik?

A: Produk sing gampang kobong, mbledhos lan korosif.


P: Apa ana bagean sing bisa diganti?

A: Ora consumables, ora perlu ngganti.


P: Apa biasane kabinet mlaku terus?

A: Ya, lemari pangatusan digunakake kanggo panyimpenan tanpa gangguan jangka panjang.


Kanggo rincian liyane babagan lemari pangatusan panyimpenan kelembapan sing kurang, bukak situs web kita www.climatestsymor.com, utawa ngirim email menyang sales@climatestsymor.com. Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa lan sambutan bisa kerjasama.


Hot Tags: Kabinet Kering kanggo Panyimpenan Kripik Elektronik, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept