Mini Thermal Chamber
  • Mini Thermal ChamberMini Thermal Chamber
  • Mini Thermal ChamberMini Thermal Chamber
  • Mini Thermal ChamberMini Thermal Chamber
  • Mini Thermal ChamberMini Thermal Chamber
  • Mini Thermal ChamberMini Thermal Chamber

Mini Thermal Chamber

Climatest Symor® nggawe kamar termal mini sing hemat biaya, desain benchtop digawe khusus kanggo spesimen sing luwih cilik ing laboratorium ruang terbatas. Kamar termal mini nawakake kahanan sing cocog kanggo nguji ketahanan spesimen marang suhu sing ekstrem lan menehi solusi tes sing optimal kanthi volume kompak 12L, 22L, lan 36L. Iki nggabungake daya tahan dhuwur kanthi kinerja kerja sing apik banget. Kamar termal mini wis dadi paling laris ing laboratorium lan lembaga riset.

Model: TGDW-36
Kapasitas: 36L
Rak: 1 pc
Warna: Off-white
Ukuran interior: 400 × 300 × 300 mm
Ukuran njaba: 640 × 730 × 970 mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor® kamar termal mini mbisakake testing suhu dhuwur lan kurang saka conto cilik. Kisaran suhu saka -40 ° C nganti + 150 ° C bisa nguji resistensi sampel kanggo owah-owahan suhu sing ekstrem. Kamar tes suhu benchtop dirancang kanggo nyedhiyakake pangguna unit kompak kanggo nguji komponen lan produk cilik. Lingkungan loropaken lan sepi ing operasi, kamar termal mini minangka produk paling laris ing laboratorium kanthi papan sing winates.


Spesifikasi

Model TGDW-12 TGDW-22 TGDW-36
Ukuran Interior (W * D * H) 310 × 230 × 200 mm 320 × 250 × 250 mm 400 × 300 × 300 mm
Ukuran njaba (W * D * H) 500 × 540 × 650 mm 520 × 560 × 730 mm 640 × 730 × 970 mm
Range Suhu Model A:-20°C~+130°C    Model B: -40°C~+130°C
Fluktuasi Suhu ≤±0,5°C
Bias Suhu ≤±1.0°C
Keseragaman suhu ≤1,5°C
Rate Pemanasan +25℃~+130℃≤30 menit (munggah)
Cooling Rate +25 ℃~-40 ℃ ≤45 menit (munggah)
Bahan interior SUS #304 baja tahan karat
Bahan njaba Plat baja sing dikuatake kanthi penyemprotan elektrostatik
Isolasi Superfine fiberglass wool/busa poliuretan
Pengontrol 7" pengontrol layar demek sing bisa diprogram
Sistem Sirkulasi Kebisingan rendah, motor tahan suhu dhuwur, sumbu dawa lan penggemar centrifuge jinis multi-godhong stainless steel
Sistem Pemanasan Pemanas NiCr, sistem independen
Sistem Pendingin Kompresor Kulkas Prancis "TECUMSEH", pendingin udara
Power Supply AC110V/220V/AC230V · 50HZ/60HZ

Proteksi safety:

· Pembatas suhu independen

· Over-heat, over-current lan over-pressure proteksi kompresor.

· Proteksi over-suhu, overheat kipas lan motor, fase gagal / mbalikke, lan wektu.

· Proteksi bocor lan outage, proteksi fusing kakehan, weker sinyal audio, bocor daya lan proteksi kakehan.


Fitur tombol

▸Desain portabel lan ngirit papan

▸Antarmuka pangguna-loropaken

▸ Presisi lan stabilitas sing dhuwur

▸Sistem kontrol canggih, distribusi suhu seragam


Kontroler sing bisa diprogram

▸ Pengontrol layar demek 7-inci sing bisa diprogram

▸ Ndandani setelan mode nilai utawa mode program

▸ Tampilan profil suhu wektu nyata


keuntungan

· Gampang instalasi
· Kontrol suhu sing tepat ing kamar cilik
· Tipe desktop dirancang kanggo laboratorium ruang winates
· Over-temperatur limiter


· Pengontrol LCD sing bisa diprogram
· Rekam data riwayat 365 dina
· Suhu & kelembapan wektu nyata lan tampilan profil riwayat
· Antarmuka komputer RS485 kanggo download data


Apa sampeyan duwe spesimen cilik kanggo dites?

Kamar termal mini nyedhiyakake solusi praktis kanggo laboratorium lan industri, mbutuhake kontrol suhu sing tepat ing wangun portabel sing kompak. Versatility, efektifitas biaya, lan gampang digunakake, cocog kanggo macem-macem aplikasi, saka tes elektronik lan materi nganti obat-obatan lan riset lan pangembangan. Kamar kasebut mbantu njamin asil sing konsisten lan dipercaya nalika ngoptimalake panggunaan ruang sing kasedhiya.


Carane nyetel nilai fix lan program?

▸Fix setelan nilai: 85°C

▸Setelan program: Panas nganti 85°C, konstan 5 jam @85°C, adhem nganti 30°C, konstan 2 jam@30°C, adhem nganti 0°C, konstan 6 jam @0°C, adhem mudhun nganti -20°C, konstan 2 jam@-20°C, banjur metu @23°C.


Aplikasi

▸ Tes Elektronika: Ngevaluasi kinerja lan linuwih komponen lan piranti elektronik ing kahanan suhu sing beda.

▸ Pengujian Material: Sinau sifat termal lan prilaku sampel cilik saka bahan kayata plastik, logam, lan komposit.

▸Riset lan Pangembangan: Nindakake eksperimen skala cilik lan studi kelayakan ing lingkungan suhu sing dikontrol.

▸ Kontrol Kualitas: Njamin produk memenuhi spesifikasi lan standar sing dibutuhake liwat tes suhu sing ketat.


Apa sampeyan bisa entuk manfaat saka kamar termal mini?

Climatest Symor® kanthi ketat ngontrol kinerja lan kualitas kamar suhu benchtop. QC kita nderek kabeh proses saka produksi nganti komisioning. Ing wektu sing padha, kita ngajak lab SGS kanggo calibrate maneh sadurunge dikirim, iki njamin pelanggan wareg sawise nampa mesin lan bisa sijine menyang nggunakake langsung. Saben kamar suhu benchtop dikalibrasi dening SGS, laboratorium bersertifikat ISO17025.

▸Lingkungan Suhu sing Dikontrol

▸Rentang Suhu Wide

▸Suhu Cycling

▸ Distribusi Suhu Seragam

▸Pangumpulan lan Analisis Data

▸Kahanan Pengujian sing Bisa Diulang


Kemasan saka kamar termal mini

Paket kamar termal mini iki cukup kuat kanggo nahan transportasi laut lan sepur sing bumpy, lan njamin produk kasebut dikirim menyang pelanggan kanthi lancar.

1. Bungkus film tipis menyang kabeh kamar kanggo tujuan anti banyu lan tahan debu.

2. Ikatan umpluk gelembung ing kamar test suhu tightly, lan banjur nutupi mesin karo tas plastik amba.

3. Sijine menyang kasus polywood dikiataken karo pallet.


Pangiriman kamar termal mini

Mangkene solusi pengiriman sing paling umum:

▸Menyang Eropa: Angkutan Laut, Kereta Api China-Eropa, Truk China-Eropa

▸Menyang Amerika Utara/Selatan: Pengiriman Laut, mung Matson Clipper USA

▸Menyang Asia Tenggara: segara, dharatan

▸Menyang Selandia Baru/Australia: Angkutan Laut

▸Menyang Afrika: Pengiriman Laut

Climatest Symor® ngatur layanan pesenan, lan dianggo karo pelanggan ing Incoterms beda, kayata CIF / FOB / EXW / DAP; Climatest Symor® uga nyedhiyakake layanan door-to-door (Incoterm: DDP), tegese kita nangani kabeh formalitas impor lan ekspor, lan pelanggan mung kudu mlebu.


Pitakonan lan Jawaban sing Sering Ditakoni

P: Sepira banter swara nalika mlaku?

A: 65 desibel.


Q: Apa syarat daya kanggo kamar?

A: Sumber daya standar yaiku 220V / 230V, 50HZ. Yen sampeyan duwe syarat liyane, please email Staff sales kita.


Q: Apa wektu pangiriman umum?

A: Siklus produksi pitung dina kerja.


P: Apa ana komentar utawa rekomendasi saka pangguna liyane?

A: Ya, kita duwe pelanggan ing Eropa, Amerika Serikat, lan Asia Tenggara kanthi umpan balik sing apik.


Hot Tags: Kamar Termal Mini, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept